Antrenorul echipei Politehnica Iași, Mihai Teja, a declarat că își dorește o victorie în partida de astăzi, cu Hermanstadt, chiar dacă jocul nu se dispută în dealul Copoului, gazonul de pe Stadionul „Emil Alexandrescu“ urmând a fi schimbat.

„O echipă bună, puternică, trebuie să joace la fel şi acasă şi în deplasare. Noi jucăm la victorie fiecare meci, nu contează unde jucăm. Poate singurul dezavantaj al mutării temporare la Botoşani este faptul că numărul spectatorilor va fi mai mic. Pauza a fost de bun augur, pentru că am jucat opt meciuri foarte grele. Am avut un parcurs bun, dorim să-l continuăm. Trebuie să fim echilibraţi, nu am realizat nimic până acum. Trebuie să mai strângem puncte. Îmi doresc să câştigăm, să facem un joc bun. Am încredere în băieţi, s-au pregătit bine în ultimele două săptămâni. Avem un grup bun, îmi doresc continuitate în rezultate şi joc”, a spus Mihai Teja.

Pentru partida de astăzi, tehnicianul formației ieșene nu va putea conta pe Andrei Cristea, Breeveld, Şerban, Bădic şi Carlone.