Antrenorul echipei Politehnica Iași, Mihai Teja, a declarat că își dorește toate cele trei puncte din deplasare, cu Chindia Târgoviște, în primul rând pentru moralul elevilor săi.

„Se întâlnesc două echipe care nu trec printr-o perioadă foarte bună. Nu avem un moral foarte bun, dar încercăm să trecem pe acest lucru şi să câştigăm. Trebuie să ne refacem moralul şi să prindem curaj pe mai departe. Nu e o situaţie foarte bună, deşi am jucat bine. Chindia are o echipă bună, cu antrenor bun, care poate să surprindă. Va fi un meci disputat, fiecare va încerca să câştige. Jocul nostru este dătător de speranţe, sunt sigur că vor veni şi rezultatele. Avem nevoie de o victorie, care să deblocheze problemele mentale” a spus Mihai Teja.

Tehnicianul formației ieșene a mai precizat că în ciuda absențelor din lot, elevii săi au făcut un meci bun contra FCSB.

„Ne-au lipsit zece jucători, dar ne-am bătut de la egal la egal cu FCSB. Orice e posibil în fotbal, nu trebuie să ne fie teamă de nimeni. Cine intră trebuie să-şi facă treaba şi să încerci să dai maximum. Vreau să obţinem maximum de puncte în cele trei meciuri rămase de disputat în acest an, cu Chindia și Hermannstadt, în deplasare și cu Gaz Metan, acasă“, a adpugat Teja.