Antrenorul echipei Politehnica Iași, Mihai Teja, a declarat că își dorește cele trei puncte chiar dacă partida cu Astra Giurgiu este una dificilă.

„Întâlnim un adversar bun, care în ultimele sezoane, de când a fost introdus sistemul cu play-off, a participat doar în primele șase. Este o echipă cu jucători de mare calitate, cum ar fi Alibec, Matei sau Radunovic. Cei care au venit s-au integrat și ei destul de bine. Noi trebuie să avem o atitudine bună, să intrăm pe teren determinați și să câștigăm acest meci”, a declarat Mihai Teja.

Tehnicianul formațeii ieșene a adăugat că își dorește ca echipa sa să practice un fotbal ofensiv: „Lumea se bucură atunci când câștigi. Dacă pierzi, toată lumea îți dă în cap. Mie îmi place un fotbal ofensiv, indiferent de ce se întâmplă. Noi vom încerca să jucăm fiecare meci la victorie. Trebuie să ai ocazii, să te duci peste adversari, ca să poți câștiga un meci.”

Articolul precedent12 ani de pușcărie, în urma unei CRIME
Articolul următorAproape 900 de locuri din căminele Universității Tehnice, puse la dispoziția celor care şi-au luat bilete la Afterhills