Antrenorul echipei Politehnica Iași, Mihai Teja, a declarat că le-a transmis jucătorilor să rămână concentrați după acest start bun de sezon și că își dorește o victorie la Voluntari.

„Este prea devreme să vorbim despre play-off. E doar un început de campionat. Trebuie să fim echilibrați. Chiar și dacă pierdeam toate meciurile de până acum, tot trebuia să fim echilibrați. Este foarte bine că am început cu dreptul, ne dă încredere și moral. Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă care nu a câștigat în primele trei etape și care cu siguranță va dori să ia toate punctele. Dar și noi suntem la fel de motivați, vrem să facem un joc bun și să câștigăm. Îmi doresc să obținem toate punctele puse în joc la fiecare meci. Sper să fie un meci frumos, un spectacol fotbalistic”, a spus Mihai Teja.

În ceea ce privește transferul lui Panțîru la FCSB, Teja a spus că doar Messi și Ronaldo sunt de neînlocuit. „Toți sunt de înlocuit. Și Panțîru, și Teja, și Mourinho. Oricine. Poate Messi sau Ronaldo sunt de neînlocuit. I-am spus lui Panțîru să meargă să joace bine în fiecare meci, să aibă o imagine bună, să dea maximum la fiecare meci, pentru că acolo nu este ușor. Acolo trebuie să câștigi fiecare meci, trebuie să fii numărul 1, să câștigi campionatul, cupa, să mergi în grupele cupelor europene”, a precizat Teja.