Purtătorul de cuvânt al AUR, Mircea Gheorgheosu, a fost depistat, în clădirea Parlamentului, cu un plic cu cannabis, potrivit surselor Realitatea Plus. Politicianul a recuoscut că este PENTRU CONSUM PROPRIU.

Angajat al grupului AUR de la Senat, Mircea Gheorgheosu a fost verificat de SPP, care a anunțat poliția. Brigada de Combatere a Criminalității Organizate a fost sesizată de Secția 17 de Poliție, iar la rândul său BCCO a sesizat DIICOT, potrivit Realitatea Plus.

Angajații SPP au găsit sub 0,50 de grame de subtanță despre care Gheorgheosu a afirmat că sunt pentru consum propriu. S-a întocmit o ordonanță de expertizare a drogului și probabil persoana în cauză va fi audiată la DIICOT. 

Și senatorul moldovean Andrei Busuioc, membru AUR, este cercetat de autoritățile din Republica Moldova pentru consum de droguri. În urmă cu șase ani, polițistii au descoperit aproape  400 de tufe de marijuana în grădina părinților săi. „Plantele au crescut singure”, spunea Busuioc, susținând  că dosarul a fost fabricat de anchetatori. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentEduard Novak a câștigat prima medalie a României la jocurile paralimpice de la Tokyo
Articolul următorSCENE halucinante la o primărie din județul Iași! Cum a fost SECHESTRAT și AMENDAT un funcționar pentru o adeverință medicală