Echipa Politehnica Iași va pleca astăzi spre Antalya, pentru un stagiu de pregătire. În charterul spre Turcia vor urca doar 17 jucători.

Astfel, Mircea Rednic a decis să renunțe la 11 dintre jucătorii care au făcut până acum parte din lotul grupării din dealul Copoului.

Vineri au fost reziliate înțelegerile cu Adrian Bălan, Didac Devesa, Cosmin Bârnoi. Marius Chelaru a fost cedat definitiv la Aerostar Bacău, ieșenii păstrând 50% din proprietatea jucătorului.

Bradley Diallo, Andrei Hațiegan, Marius Chelaru, Alberto Cobrea, Narcis Bădic, Gai Assulin, Rodny Cabral și Alessio Carlone nu mai sunt doriți la echipă.

În cantonamentul din Antalya vor face joncțiunea cu lotul Denis Rusu și Florian Loshaj, fotbaliști prezenți în acest moment la loturile naționale cu care efectuează stagii de pregătire la Doha, în Qatar.

Singura noutate până acum în lotul formației ieșene este mijlocașul Răzvan Grădinaru, jucător liber de contract.

Lotul deplasat în Antalya

În avionul pentru Turcia vor urca: Ștefan Târnovanu, Teodor Axinte (revenit de la Aerostar Bacău) – portari, Francisc Cristea, Andrei Cristea, Cosmin Frăsinescu, Răzvan Onea, Ovidiu Mihalache, Doru Popadiuc, Adria Gallego, Andrei Radu, Ovidiu Horșia, Sorin Șerban, Nicandro Breveld, Platini Almada Soares, Alexandru Zaharia (revenit de la Ozana Tg. Neamț), Juan Pablo Pasaglia, Răzvan Grădinaru (liber de contract).