Antrenorul Politehnicii Iași, Mircea Rednic, a declarat astăzi că se așteaptă la un meci mult mai dificil cu Dinamo București decât a fost disputa cu CSU Craiova, dar își dorește toate cele trei puncte puse în joc.

„Băieții trebuie să înțeleagă că meciul cu Dinamo este mult mai greu decât cel de miercuri. Nu trebuie să facem pași greșiți. Nu e un meci special pentru mine. E un meci special pentru Poli Iași. Dinamo are jucători buni, cu unii dintre ei am lucrat. Sunt profesionist, nu mă gândesc la ce mi s-a întâmplat la Dinamo. Dacă ar fi să o luăm așa, dacă aș juca eu, nu ar fi nicio problemă pentru mine, eu încerc să le transmit jucătorilor dorința de a câștiga. Mă aștept la mai mulți spectatori decât la meciul de miercuri. Cred că au văzut și ei că e altceva. Le-am cerut și jucătorilor să jucăm pentru a ține publicul aproape”, a spus Mircea Rednic.

Pentru partida cu Dinamo, Frăsinescu, Breeveld și Horșia sunt incerți. Primii doi s-au antrenat astăzi alături de restul echipei, dar Horșia s-a pregătit separat.

„Vrea ca jucătorii care intră pe teren să fie 100%. Am soluții în lot. Acum îmi e greu să fac primul «11»”, a adăugat Rednic.