Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, joi, că exclude orice altă posibilitate în afara rocadei cu Marcel Ciolacu la funcția de prim-ministru. Actualul șef al guvernului a răspuns astfel unei întrebări legate de o posibilă modificare de traseu, dictată de la Palatul Cotroceni.

Întrebat la Târgu Mureș dacă exclude varianta ca preşedintele Klaus Iohannis să desemneze un alt premier decât pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, Ciucă a spus că ”în momentul de faţă nu există altă soluţie şi nu există nici alt reper temporal decât acela al efectuării rocadei, aşa cum ne-am angajat în momentul în care am constituit această coaliţie”, potrivit News.ro.

 

Premierul Nicolae Ciucă afirma, săptămâna trecută, că rotativa va avea loc, dar nu chiar în 25 mai, când este Înălţarea şi Ziua Eroilor.

 

Ciucă afirma că o astfel de zi nu trebuie umbrită de un eveniment politic. Premierul anunţa, însă, că ”la momentul oportun” îşi va depune mandatul, iar PNL va vota un guvern condus de Marcel Ciolacu.

Articolul precedentCiucă: Nu văd o problemă să ne aliniem Comisiei Europene în ceea ce priveşte interzicerea TikTok pentru instituţiile din România
Articolul următorAvertisment din Europa: Inflația scade foarte greu. Companiile profită, în timp ce consumatorii duc tot greul