Prim-ministrul României – Nicolae Ciucă spune că face toate eforturile pentru eliminarea până la eradicarea completă a oricărei forme de discriminare împotriva femeilor.

Prezent la o gală a femeilor de afaceri, premierul Nicolae Ciucă a declarat că România este angajată în promovarea şi implementarea politicii europene privind egalitatea de şanse, a agendei europene privind femeile, precum şi a Convenţiei ONU referitoare la eliminarea tuturor formelor de discriminare împotriva femeilor. „În numele Guvernului României îmi revine onoarea de vă adresa felicitările, dar şi mulţumirile noastre pentru aportul dumneavoastră substanţial la tot ceea ce a devenit societatea românească în ultimii ani. O societate tot mai incluzivă, mai coezivă, deschisă către inovare şi progres şi, nu în ultimul rând, cu respect crescut faţă de egalitatea de gen. Vă mulţumesc, totodată, stimate doamne pentru implicarea susţinută în economia României şi în educaţia copiilor noştri, dar şi pentru valorificarea oportunităţilor oferite de politicile şi fondurile europene de care România beneficiat în ultimii ani. Aş dori să subliniez faptul că România este profund angajată în promovarea şi implementarea politicii europene privind egalitatea de şanse, a agendei europene privind femeile, pacea şi securitatea, precum şi a Convenţiei ONU privind eliminarea tuturor formelor de discriminare împotriva femeilor”, a declarat Nicolae Ciucă la Gala „Women in Economy”, organizată de Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF.

Articolul precedentKlaus Iohannis, întâlniri importante cu împăratul și premierul Japoniei – Ce vor discuta
Articolul următorAjutorul neștiut al sănătății și frumuseții. Ce se întâmplă în corpul tău dacă folosești zilnic sare amară