Pentru a evita aglomerarea zonei de staționare a mașinilor de taxi la Aeroportul Iași, conducerea Regiei a decis modificarea regulamentului privind activitatea de taximetrie în acest perimetru.

Potrivit noului regulament, mașinile de taxi vor ocupa cele 15 locuri din zona de așteptare, iar în situația în care numărul mașinilor depășește numărul locurilor existente, staționarea va fi posibilă în zona liberă dinspre Aviația Utilitară, astfel încât să nu fie blocat sau îngreunat traficul pe drumul principal de acces spre / dinspre Aeroport.

Așadar, taximetriștii nu vor mai staționa în sensul giratoriu din fața terminalului T1, ci vor parca în zona de așteptare, pe măsură ce locurile se vor elibera. Șoferii de taxi, dar și pasagerii care ajung la aeroport trebuie sa respecte indicațiile agenților de pază, măsurile de securitate și procedurile aeroportuare impuse.

Noile reglementări privind activitatea de taxi în perimetrul Regiei vor fi transmise Camerei Naționale a Taximetriștilor, filiala Iași, precum și organizațiilor de profil.

Articolul precedentPuși la plată, după ce au făcut scandal
Articolul următorBărbat bătut și mușcat de căpușe, la Iași