Primăria Iași va trece în această perioadă la derularea unor noi servicii de dezinsecție, tratamente împotriva căpușelor și larvicidare în oraș. Prestatorul, asocierea S.C. Wasval S.R.L.-S.C. Mior S.R.L.-S.C. Expert 3D S.R.L, va derula astfel de servicii în oraș în perioada iulie – septembrie. Pentru că vor avea loc mai multe treceri prin cartiere, pentru a se stropi împotriva dăunătorilor, municipalitatea a avertizat și apicultorii de acest lucru.

„Pentru dezinsecție pe domeniul public, produsul folosit este K-Othrine Profi EC 250, pentru larvicidare, VectoBac, iar pentru tratament împotriva căpușelor, Cymina Plus. Orice alte informații privind modul de desfășurare a acestor acțiuni se pot obține de la prestator (S.C. Wasval S.R.L.-S.C. Mior S.R.L.-S.C. Expert 3D S.R.L.) sau de la Direcția Tehnică și Servicii Comunitare. Datele prezentate în tabel sunt orientative și depind de condițiile meteorologice sau de alți factori care ar putea restricționa efectuarea serviciilor”, au precizat reprezentanții municipalității ieșene.

La licitația organizată în primăvară, câștigătoare a fost desemnată Waswal SRL, cu oferta financiară de 6,6 milioane de lei, fără TVA, adică 1,4 milioane de euro.

Articolul precedentPlatini, așteptat să revină în tricoul Politehnicii Iași
Articolul următorÎncep înscrierile pentru admiterea la USAMV Iași