Îurmă cu aproximativ o lună, managerul” Politehnicii Iaşi, Horia Vlad Sabo, declara întro conferinţă de presă faptul că ar fi dat în judecată clubul de fotbal din Copou

De asemenea, lacea conferinţă, organizată de către el, Horia Sabo a încercat să facă lumină asupra contractului încheiat anul trecut cu Politehnica Iaşi, acesta susţinând că nu a venit în Copou ca investitor, ci în postura de „manager”. 

Ulterior, acelaşi Sabo susţinea că, de fapt, ar fi acţionat clubul în judecată „la câteva zile după conferinţa respectivă”.

Am dat în judecată clubul Politehnica Iaşi. Deocamdată nu este dat un număr acelui dosar. Am depus acţiunea la Tribunalul Iaşi, dar am înţeles de la avocaţii mei că sunt foarte multe dosare şi durează ceva timp până se înregistrează. Îl veţi găsi în curând. Acţiunea este depusă la câteva zile după ultima conferinţă de presă la care am participat”, a spus Horia Sabo. 

Totuşi, nici la aproape o lună de la acea conferinţă, pe rolul instanţelor de judecată nu este înregistrat vreun litigiu între Horia Sabo şi Politehnica Iaşi.