Un medic din cadrul Institutului Regional de Oncologie (IRO) Iaşi se află în stare foarte gravă, la spital, după ce, duminică, ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor prin spânzurarea de un calorifer.
Medicul D.G. (45 de ani), medic specialist la Clinica de Hematologie a IRO, a fost găsită în stop cardiac cauzat de strangulare de către soţul ei, cei doi având împreună un copil minor. Doctorița ar fi fost găsită în agonie în sufragerie, spânzurată de un calorifer.
Am fost sesizați printr-un apel la numărul 112 referitor la faptul că un bărbat și-a găsit soția în stare gravă, în propria casă. Femeia a fost transportată de urgență la spital, iar în cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt“, au spus polițiștii ieșeni.
Deocamdată, anchetatorii nu cunosc motivul pentru care femeia ar fi încercat să își ia viața, deoarece aceasta nu a lăsat vreun bilet de adio, dar se pare că aceasta ar fi fost în depresie în ultima perioadă.
La scurt timp după găsirea victimei, soţul a început manevrele de resuscitare şi a apelat serviciul de urgenţă 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a continuat manevrele de resuscitare, până când activitatea cardiacă a victimei a fost reluată. Femeia a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon“, din Iaşi.
Articolul precedentVerdict IPJ Iași: Teodor Toader a adormit la volan și nu purta centură
Articolul următorDumitru Oprea acuză PSD-ALDE de „banditism politic“