În data de 09.12.2021, la ora 01:02, trei echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în satul Cristești, comuna Cristești, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. La ajungerea forțelor de intervenție la locul evenimentului, incendiul se manifesta cu flacără la întreaga locuință, cu posibilitatea de propagare la vecinătăți.

Existau indicii că proprietara, în vârstă de 60 ani, a fost surprinsă în incendiu. În urma incendiului proprietara a fost găsită găsită decedată. Au ars aproximativ 200 kg de hartie, 2 tone de materiale textile, elemente de mobilier și produse electrocasnice, documentele personale, documentele locuinței și 170 de metri pătrați de astereală din lemn a acoperisului. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut din sobă.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentMinistrul Marius Budăi a semnat majorarea promisă – Cu cât cresc pensiile și alocațiile de la 1 ianuarie 2022
Articolul următorConstantin-Daniel Cadariu: „Pe data de 14 decembrie începe procedura de plată pentru beneficiarii măsurii HoReCa”