O fetiţă în vârstă de patru ani, din localitatea ieşeană Uda, a ajuns la Spitalul “Sfânta Maria”, după ce a fost accidentată de o maşină de Poliţie aflată în misiune.

Accidentul rutier a avut în localitatea Uda, comuna Tătăruşi, unde fetiţa de patru ani a fost lovită de un echipaj de la Secţia VI Rurală Paşcani, care se deplasa la o solicitare.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au declarat că autospeciala condusă de un poliţist în vârstă de 29 de ani se deplasa la un incident.

“O autospecială condusă de un tânăr de 29 de ani a accidentat o minoră de 4 ani, care, nefiind supravegheată, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma incidentului, victima a fost transportată la spital. Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, au spus cei de la IPJ Iaşi. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Fetiţa a fost dusă la Spitalul ”Sfânta Maria” din Iaşi, cu lovituri puternice la cap.

“Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi – Substaţia Paşcani a intervenit cu o ambulanţă cu echipaj de urgenţă, cu medic, la un accident rutier din localitatea Uda, a cărei victimă a fost o fetiţă de patru ani, care a fost lovită de o maşină. Aceasta prezenta un trumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de cunoştinţă şi escoriaţii la nivel frontal dreapta. A fost transportată la Spitalul Municipal Paşcani, după care a fost transferată la Spitalul «Sfânta Maria»”, au declarat reprezentații Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

Articolul precedentZeci de șoferi, transformați în pietoni
Articolul următorAvocatul Poporului s-a sesizat cu privire la toxiinfecțiile alimentare din Iași și Bacău