Compania de Transport Public (CTP) Iași SA a finalizat licitația pentru achiziția de bilete și abonamente, câștigătoare fiind declarată firma arădeană Gutenberg SRL.

Prevederea bugetară a fost stabilită la 325.960 lei, fără TVA, aproximativ 70.000 euro. Firma arădeană a oferit 323.180 lei, fără TVA.

Contractul are o durată de 12 luni, iar în ceea ce privește necesarul CTP, acesta este de 23 milioane bilete de diferite tipuri și 604.500 abonamente.

„Pe parcursul derulării contractului SCTP Iași va putea solicita noi tipuri de titluri de călătorie sau renunța la unele existente, în funcție de situațiile concrete, în aceleași condiții contractuale (preț, termene, livrare). SCTP Iași dorește ca pe parcursul derulării să se poată modifica, dacă se impune, elementele de design textual, culorile, poziționarea reperelor pe imprimate, fără a fi solicitate costuri suplimentare. SCTP Iași va lansa comenzi în funcție de necesități, periodic, cantitățile prezentate fiind aproximativ la nivelul unui an. În funcție de necesarul de consum al SCTP Iași se pot face compensări între tipuri de imprimate, astfel încât valoarea contractuală să fie respectată“, se arată în caietul de sarcini.

Articolul precedentAproape 90.000 de pelerini s-au închinat la moaște
Articolul următorCătălin Ivan a lansat Alternativa pentru Demnitate Națională