Duminică 6 octombrie, între orele 15.00 – 16.00, vor fi înălţate la Iaşi 1.000 de baloane cu heliu. Evenimentul, organizat de către Asociaţia de Protecţie Rutieră WorlStreet, a ajuns la cea de-a treia ediţie. El are ca scop sensibilizarea opiniei publice în privinţa dramelor din jurul accidentelor rutiere.

“Vino cu noi la Palas să înălţăm 1.000 de baloane colorate, cu heliu, pentru a sensibiliza comunitatea împotriva accidentelor rutiere. Primele 1.000 de persoane venite la eveniment vor primi gratuit un balon cu heliu.

Poţi aduce şi tu un balon de acasă pentru a pune umărul la sensibilizarea comunităţii. Baloanele noastre sunt din cauciuc, biodegradabile şi ecologice, deoarece ne preocupă protecţia naturii.

Alături de noi sunt celebra trupă de dans ”The Sky” iar parteneri Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Iaşi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, şi Casa Studenţilor Iaşi.

Evenimentul ”Viaţa are 1.000 de culori! Stop Accidentelor Rutiere!” este componentă a ”Safety First” – proiect de responsabilizare, sensibilizare, informare şi deprinderea unor cunoştinţe de educaţie rutieră civică a comunităţii municipiului Iaşi finanţat de către Primăria Iaşi prin contractul 82.784/29.07.2019”, arată membrii Asociaţiei de Protecţie Rutieră WorlStreet.