Formația Politehnica Iași a bifat în această seară o nouă înfrângere umilitoare, scor 1-4 (0-2),în deplasare, în fața Concordiei Chiajna, echipă care avea o singură victorie în ultimele 27 de partide.

Rezultatul este în mare măsură „meritul“ lui Flavius Stoican, antrenor care a dat liber înainte de joc mai multor jucători, care a făcut un prim „11“ total greșit și care a făcut două schimbări neforțate în prima repriză.

Începutul de joc aparține gazdelor, care își creează prima ocazie de gol în minutul 9. Bawab trage și Rusu respinge aiurea, după care revine și reține. După alte două minute, Ivanovici prelungește în careu până la Bawab, care șutează la colțul lung al porții lui Rusu.

Ieșenii continuă să joace haotic și gazdele își dublează avantajul în minutul 20. Nivaldo înscrie din interiorul careului, după o pasă a aceluiași Ivanovici.

Cea mai importantă ocazie de gol a ieșenilor apare de-abia în minutul 45, când singurii jucători care ar lua notă de trecere după această înfrângere rușinoasă, Sanoh și Platini creează o fază frumoasă, dar ultimul șutează slab și Rîmniceanu reține.

După pauză, ieșenii par să joace altceva. În minutul 48, acțiune pe stânga Platini, pasă pentru Sanoh care șutează, dar Caparco se remarcă.

În minutul 57, ieșenii revin pe tabelă. Teixeira înscrie din penalty, după ce Sanoh a fost faultat în careu de Meira.

Ieșenii se aruncă în atac și uită de defensivă, acolo unde Gardoș arată din nou ca un jucător mediocru de ligă secundă. În minutul 63, Grădinaru trage slab de la marginea careului, pentru ca în minutul 71 Bawab să înscrie din penalty, după ce Panțîru l-a faultat pe Nivaldo.

Cum impulsivul Stoican a făcut două schimbări la jumătatea primei reprize, accidentarea lui Platini din minutul 83 lasă Iașul în zece oameni, iar Gorobsov, în minutul 87, pune bomboana pe coliva unui meci penibil făcut de oamenii lui Stoican, antrenor care ține în continuare cu dinții de postul de antrenor al formației ieșene.

Articolul precedentMihai Chirica: „Iașul este un oraș al schimbării țării în bine“
Articolul următorACCIDENT rutier cu victimă – care au fost urmările!