Formația Politehnica Iași a fost învinsă în această seară, pe teren propriu, scor 2-5 (0-3), de CSU Craiova și rămâne pe loc de baraj, la un singur punct de locul care duce în Liga a II-a la finalul sezonului.

 

Ieșenii au un început de meci de coșmar. În minutul10, după o pasă în adâncime a lui Nistor spre Cicâldău, deviată cu călcâiul la Nițu, acesta preia, pătrunde printre Klimavicius și Breeveld și șutează pe jos pe lângă Târnovanu. Ieșenii resimt șocul primirii golului și în minutul 16 își dublează avantajul. Klimavicius, jucătorul care nu a rupt gura târgului la Dinamo și adus de Mircea Rednic îl faultează prostește pe Bancu în careu. Transformă cu un șut puternic, pe centru, Cicâldău.

Gazdele sunt în corzi și se face 0-3 în minutul 22. După un corner, lovitură de cap Ivan, Târnovanu respinge și Bălașa reia din apropiere, cu capul, în poarta goală.

Scorul pauzei poate fi mai drastic, dar Târnovanu scoate greu lovitura liberă bătută bine de Cicâldău în minutul 29 și se remarcă la mingea centrată pentru Bancu, în mintuul 31.

După cea mai proastă repriză din ultimii ani făcută de Poli, ieșenii ies mai motivați de la cabine și reduc din handicap în minutul 52. Frăsinescu reia din careu la colțul lung, în urma unei lovituri libere de pe partea dreapta.

La avantajul celor două goluri, oltenii fac pasul în spate și mai încasează un gol în minutul 69. De Iriondo șutează fără preluare, de la 10 m, din pasa lui Platini.

Ieșenii încep să creadă în egalare, însă în minutul 82 Bancu punctează pentru 2-4. Acesta șutează slab, din interiorul careului, dar Târnoveanu se poziționează prost și ia gol.

Cu două minute înainte finalul timpului regulamentar, Koljic face 5-2, din pasa lui Vlădoiu.

O nouă înfrângere pentru Politehnica Iași și amenințarea retrogradării devine din ce în ce mai apăsătoare în Copou.