Tot mai multe persoane intră în vizorul polițiștilor, în urma unor furturi din magazinele din Iași.

Oamenii legii din cadrul Poliției municipiului Pașcani au fost sesizați cu privire la faptul că agenții de pază din incinta unei societăți comerciale au surprins o femeie în timp ce ar fi încercat să fure mai multe produse.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit faptul că o femeie de 55 de ani, din municipiul Pașcani, ar fi intrat în acel magazin și ar fi furat produse, cauzând un prejudiciu de aproximativ 55 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanților societății comerciale respective”a declarat Ioana Buștiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Conform acesteia, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, iar cercetările continuă, pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Reprezentanții IPJ Iași au mai spus că tot oamenii legii din cadrul Poliției municipiului Pașcani au fost sesizați zilele trecute cu privire la faptul că agenții de pază din incinta unei societăți comerciale au surprins o tânără în timp ce ar fi încercat să fure mai multe produse.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit faptul că o tânără de 22 de ani, din județul Neamț, ar fi intrat într-un magazin din municipiul Pașcani și ar fi furat diverse produse (ulei pentru păr și vopsea pentru păr), cauzând un prejudiciu de aproximativ 42 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanților societății”a adăugat Ioana Buștiuc.

Potrivit acesteia, și în această cauză a fost întocmit un dosar penal, tot sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar cercetările continuă. 

 

Articolul precedentMai puține dosare înregistrate la Tribunalul Iași
Articolul următorAnchetată din cauza tutunului