În urma unei întâlniri avute de prefectul Iașului, Marian Șerbescu, cu Dragoş Serseniuc, directorul Oficiul Judeţean de Poştă Iaşi, și cu Dan Ceaușu, director al Direcției Regionale Vamale Iași s-a propus mutarea activității de la Oficiul Poștal 13 Vamă la oficiul poștal din Păcurari, într-un spațiu mai mare și suplimentarea numărului de angajați care să se ocupe de coletele comandate online din țări extracomunitare.

În următoarea lună se vor realiza o serie de modificări și lucrări de recompartimentare la oficiul Poștal Păcurari, astfel încât activitatea desfășurată de Poștă și Vamă să fie eficientizată. Noul sediu trebuie să fie operațional la începutul lunii aprilie.

„În ciuda măsurilor implementate încă de anul trecut, activitatea de la Oficiul Poștal 13 Vamă nu se desfășoară în condiții civilizate. În continuare există multe reclamații, și pe bună dreptate. În multe zile se formează cozi, iar cetățenii sunt obligați să aștepte timp îndelungat pentru a prelua coletele comandate. Acest lucru nu este normal. Pe de altă parte, este adevărat că se observă o creștere continuă a comenzilor online făcute de ieșeni online din spațiul extracomunitar. Ca urmare, am reluat discuțiile cu reprezentanții Poștei și ai Vămii pentru a găsi noi soluții și variante pentru ca activitatea acelui oficiu poștal să se desfășoare normal, civilizat”, a precizat prefectul Marian Șerbescu.

Articolul precedentCercetat pentru că și-a JEFUIT propria mamă: câți bani a luat!
Articolul următorJudețul Iași, “campion” național la OMORURI!