Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Iași, împreună cu cei din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi, au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de nerespectarea regulilor instituite în zona trecerilor la nivel cu calea ferată. 

Au fost date 420 de amenzi, dintre care 16 pentru trecerea pe culoarea roșie a semaforului la trecerea la nivel cu calea ferată.

Totodată, au fost constatate trei infracțiuni, au fost reținute 35 de permise de conducere și retrase șase certificate de înmatriculare. 

Astfel, un tânăr de 26 ani, din Iaşi, a fost amendat cu  1.305 lei, fiindu-i reținut permisul, deoarece, în timp ce conducea un autoturism pe strada Sergent Grigore Ioan, nu a oprit la semnalele acustice și luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată.

Mai mult, un bărbat de 58 de ani, din comuna Valea Lupului, a fost amendat cu 580 de lei, fiindu-i reținut permisul, deoarece, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tabacului, a efectuat manevra de depășire a coloanei de vehicule aflate în așteptare la trecerea la nivel cu calea ferată. 

Articolul precedentInconștiență pe drumurile din Iași: cum au fost găsiți șofând!
Articolul următorErnest Airlines a anunțat oficial cursele din Iași spre Verona și Cuneo