Palas şi Iulius Mall Iaşi sting astăzi luminile, alăturându-se, astfel, iniţiativei internaţionale „Ora Pământului”, care atrage atenția asupra schimbărilor climatice și pierderii biodiversității, dar și care inspiră oamenii să protejeze mediul.

Astăzi, în intervalul orar 20.30 – 21.30, la Palas vor fi stinse 65% din luminile de exterior și 33% din cele de interior. Mai multe magazine se vor alătura inițiativei și vor închide iluminatul în vitrinele de prezentare.

Timp de o oră, tot de la 20.30, la Iulius Mall vor fi oprite proiectoarele de la intrarea principală, cele din zona Piaţetei Carrefour şi cele din zona peretelui – cascadă, precum și iluminatul perimetral, compus din reflectoarele de pe pereții exteriori ai clădirii

În fiecare an, milioane de oameni, instituții și companii, din peste 180 de țări, sting luminile timp de o oră, în cadrul celei mai mari mișcări voluntare de mediu din istorie – Earth Hour. Îndemnul este lansat de World Wide Fund for Nature, organizația care a inițiat mișcarea în anul 2007, răspândind un mesaj puternic privind impactul negativ pe care viața de zi cu zi îl are asupra planetei și asupra resurselor naturale.

Articolul precedentLista finală a copiilor admiși în clasa pregătitoare în județul Iași
Articolul următorDouă străzi din Iaşi, închise între orele 8.00 și 16.00