În acest an, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, pe data de 1 Decembrie, 50 de jandarmi ieșeni vor face parte din dispozitivul de defilare la parada militară ce va fi organizată în Piața Palatului din municipiul Iași. 

În cadrul detașamentului de defilare al Jandarmeriei Iași se va afla Garda cu Drapelul de luptă al unității, două plutoane de defilare, o grupă cu câini de intervenție, iar la defilarea tehnicii în dispozitiv se vor afla patru mijloace auto de intervenție. 

Totodată, un detașament de 16 jandarmi și trei autoturism de intervenție vor defila în cadrul ceremonialului militar ce urmează a se organiza și desfășura în orașul Hârlău de Ziua Națională a României. 

Jandarmii ieșeni se vor alătura astfel celorlalte efective de la Ministerul Apărării Naționale, Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră, Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului, Direcției Județene de Informații, Penitenciarului Iași și Poliției Locale, care vor participa la parada militară”, au precizat ieri reprezentanţii IJJ Iaşi

Articolul precedentParada tramvaielor tematice și personaje istorice
Articolul următorRetragere cu torțe și aprinderea iluminatului festiv, la Iași