Referitor la situaţia înregistrată în ziua de 19 iulie 2019 la Vatra Dornei, Compartimentul informare şi relaţii publice al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a precizat că Parchetul Militar Iaşi a preluat ancheta şi efectuează cercetări cu privire la modul de acţiune al jandarmilor care au intervenit în ziua respectivă pentru soluţionarea unei sesizări.

În ziua de 19 iulie, o patrulă de jandarmerie care asigura măsuri de ordine în zona Parcului Municipal Vatra Dornei cu ocazia Festivalului de Folclor pentru Copii şi Tineret, a fost sesizată de o persoană că, în apropierea scenei de spectacol, un bărbat ar fi atins-o în mod indecent şi repetat pe fiica sa, în vârstă de 12 ani.

Echipajul de jandarmerie s-a deplasat în zona indicată, a identificat persoana în cauză şi i-a solicitat acesteia să se deplaseze în afara zonei de spectacol, în vederea stabilirii identităţii.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a devenit recalcitrant şi agresiv, jandarmii fiind nevoiţi să folosească materialele de intervenţie din dotare.

La scurt timp, bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa iar jandarmii au solicitat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor. Bărbatul a fost stabilizat şi transportat la spitalul din localitate. Potrivit mass-media, în urma incidentului, bărbatul ar fi decedat.

 

Articolul precedentDaune de peste 100.000 de euro, în urma unui ACCIDENT
Articolul următorÎnscrieri record la TUIAȘI. La jumătatea perioadei s-a atins numărul total de înscrişi de anul trecut