Un individ a fost pedepsit după ce a fost acuzat că ar fi încercat să siluiască o septuagenară. 

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus condamnarea lui Daniel C., de 24 de ani, la trei ani și șase luni de închisoare, pentru violare de domiciliu și tentativă la viol.
“Instanța ia act de faptul că persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au precizat judecătorii ieșeni. Decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată.
Dosarul individului a început pe data de 21 decembrie 2018. Asta, după ce individul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv începând cu data de 6 decembrie 2018.
Potrivit anchetatorilor, o femeie de 78 de ani, din localitatea Andrieșeni, a trecut prin clipe de coșmar la finele anului trecut, după ce s-a trezit cu un tânăr în casă. Femeia era în locuința când Daniel C. ar fi intrat peste ea.
Procurorii au menționat că femeia și-a dat seama că individul a venit la ea pentru a o agresa și a încercat prin orice mijloace să scape, luând un vas cu apă clocotită de pe sobă și încercând să-l sperie pe individ, amenințându-l că va arunca lichidul pe el.
Oamenii legii mai susțin că individul s-a apropiat de bătrână, iar aceasta s-a împiedicat și a răsturnat apa fierbinte, moment în care acesta ar fi început să o dezbrace. Dar, mai spun anchetatorii, până la urmă, individul a renunțat la idee, plecând din casa femeii. La scurt timp, victima a mers la vecini, pentru a cere ajutor.
Ulterior, femeia a mers Poliție și a povestit prin ce a trecut. Oamenii legii l-au identificat pe individul bănuit de comiterea infracțiunilor și l-au reținut.
Articolul precedentBărbat suspectat de contrabandă cu țigări
Articolul următorBărbat găsit carbonizat, în urma unui incendiu