Doi indivizi suspectaţi de furt din locuinţă au fost încătuşaţi pentru 24 de ore de către poliţiştii ieşeni, în urma unor percheziţii.

Agenții din cadrul Secției IV de Poliție Rurală Miroslava și cei ai Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS) Iași au efectuat percheziții domiciliare la persoane bănuite de furt calificat din locuință.

În urma percheziţiilor efectuate de către oamenii legii, doi tineri au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au precizat ieri că oamenii legii au efectuat două percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat din locuință.

Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 11 spre 12 octombrie 2018, doi tineri, de 18 ani, respectiv de 22 de ani, ar fi intrat în locuința unui bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Țibana, de unde ar fi furat un televizor, precum și două telefoane mobile. În urma perchezițiilor, prejudiciul a fost recuperat în întregimea precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Conform acesteia, cei doi tineri au fost duși la audieri, iar, în urma administrării probatoriului în cauză, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iași.

Mai mult, anchetatorii au menţionat ieri că cei doi suspecţi urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, cu propuneri legale.

În acelaşi timp, cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. 

Articolul precedentAutoturism dat dispărut în Italia, găsit în Iași
Articolul următorMărfuri expirate, puse la vânzare în Iași