Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, au efectuat o percheziţie domiciliară, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune prin metoda „Accidentul”.

A fost dus la cercetări un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Cozmeşti, judeţul Vaslui, bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune prin metoda „Accidentul”, parte vătămată fiind o femeie de 68 de ani, din municipiul Iaşi.

În urma percheziţiei au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor două telefoane mobile, trei cartele SIM şi înscrisuri despre care există indicii că ar fi fost folosite la comiterea infracţiunii de înşelăciune, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Potrivit acesteia, cercetările continuă în cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, bărbatul executând în prezent o pedeapsă privativă de libertate.

Articolul precedentJudecaţi după ce ar fi vrut să dea mită unui poliţist
Articolul următorSute de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră, pe străzi la referendum