Agenții din cadrul Poliției orașului Hârlău au oprit, pentru control, în comuna Cotnari, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Ceplenița.

Întrucât șoferul mirosea a alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

De asemenea, agenții din cadrul Poliției orașului Hârlău au oprit, pentru control, pe DJ 281, în comuna Cotnari, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Ion Neculce.

Întrucât șoferul mirosea a alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările continuă. 

 

Articolul precedentLăsați fără permise în doar câteva ore
Articolul următorMihai Teja, dezamăgit la primul antrenament: „Infrastructura lasă de dorit și nu se face nimic“