Președintele organizației județene PSD Iași, Maricel Popa, a declarat că la mitingul din București, de sâmbătă, 9 iunie, vor fi prezenți peste 5.000 de ieșeni.

„Am făcut o analiză, fiecare președinte de organizație are de închiriat autocare, iar responsabilitatea este a liderilor de organizații municipale sau locale. Cu siguranță vom depăși 5.000 de susținători de la Iași. Cei din comunele din partea de vest a județului vor pleca din Pașcani, iar cei de la Iași vor pleca din zona Centrului Expozițional. Vom protesta și împotriva abuzurilor justiției. Sunt peste 300 milioane euro din procese câștigate la CEDO și pentru care nu răspunde nimeni. Cu acești bani, cred că am putea face autostrada de la Iași la Pașcani și nu numai. Sunt bani ce trebuie dați la cetățenii închiși pe nedrept. Sunt multe abuzuri!“, a spus Maricel Popa.

PSD a anunțat că, sâmbătă, 9 iunie, între orele 20:00 și 22:00, vor organiza un miting împotriva abuzurilor, dar și pentru susținerea Guvernului, în Piața Victoriei, eveniment la care vor participa câteva zeci de mii de persoane.

Articolul precedentIeșeancă, anchetată pentru contrabandă
Articolul următorIeșean călcat de tren