Formația Politehnica Iași a fost învinsă în această seară, pe teren propriu, scor 0-2 (0-1), de FC Voluntari, în prima etapă a play-out-ului.

Ratarea intrării în play-off i-a afectat foarte mult pe elevii lui Flavius Stoican, care continuă seria de rezultate proaste. În fața unui adversar modest, ieșenii au etalat un joc modest, fiind depășiți la toate capitolele.

Începutul de meci le aparține oaspeților, care pun în pericol poarta lui Mino încă din minutul 3, Panțîru respingând greu în corner. După alte două minute, Armaș și Tudorie trec pe lângă deschiderea scorului. Cele două mari ocaizi anunță reușita lui Laidouni din minutul 8. Acesta trece ușor de Gallego, pătrunde în careu și înscrie cu o execuție spectaculoasă, de la 12 metri.

Ieșenii nu-și revin și Gadze își trece în cont două ocazii în minutele 20 și 28.

După jumătate de oră de joc vine și replica ieșenilor, Enoh trimițând slab din poziție foarte bun.

Cel maiimportant moment al primei reprize se consumă în minutul 34, când Armaș oprește mingea cu mâna în careu, la șutul lui Rus, dar arbitrul lasă jocul să continue.

După pauză, ieșenii domină steril, dar ocaziile mari sunt tot la poarta lui Mino. În minutul 75, Gadze trage la paortă, din poziție bună și portarul ieșenilor respinge greu. La faza următoare, Gardoș îl împinge în careu pe Bălan, iar Laidouni transformă penalty-ul.

După alte două minute, Gadze ia la țintă bara.

Se termină 0-2 și ieșenii dacă nu se trezesc repede intră în hora salvării de la retrogradare.

Articolul precedentVal de AGRESIUNI fizice: pacienţii, duşi la Neuro!
Articolul următorAcuzat de trafic de droguri, obligat să meargă la consiliere