Societatea comercială Tactic Step a acționat recent în judecată Asociația Clubul Sportiv Politehnica Iași.

Reclamanții le solicită magistraților din cadrul Judecătoriei Iași să îi oblige pe reprezentanții clubului de fotbal din Copou să achite câteva facturi. 

Acțiunea a fost depusă la instanța amintită, iar judecătorii ieșeni au rămas în pronunțare cu privire la cererea formulată de firma Tactic Step.

Potrivit unor surse din cadrul clubului ieșean, firma amintită ar fi controlată de către Tibor Selymes.

Aceleași surse afirmă că firma amintită ar solicita în instanță, prin ordonanță de plată, achitarea a opt facturi de câte 28.000 de lei de către Poli Iași.

La rândul lor, șefii grupării din Copou au dat în judecată societatea comercială Tactic Step, din județul Suceava, solicitând în instanță achitarea unei sume de peste 80.000 de lei.

Urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului, după care magistrații vor asculta ce au de spus ambele părți, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Amintim faptul că Tibor Selymes a venit la gruparea ieșeană în vara anului trecut, alături de Horia Sabo. În urmă cu câteva zile, Horia Sabo a pierdut un proces pe care îl intentase Asociației Clubul Sportiv Politehnica Iași.

Acesta dorea ca, pe cale de ordonanță președințială, să fie repus în drepturi la cârma clubului din Copou, însă judecătorii au respins solicitarea acestuia.

El mai are un litigiu cu Asociația Clubul Sportiv Politehnica Iași, care, deocamdată, este pe rolul primei instanțe. 

 

Articolul precedentOpoziția din Iași nu vrea să voteze bugetul Consiliului Județean: „Ce se întâmplă la Iași se înscrie în filozofia PSD“
Articolul următorVerificări printre comercianți înaintea Sărbătorilor Pascale