Formația Politehnica Iași a început noua ediție de campionat cu o remiză pe terenul campioanei, scor 1-1 (0-1). Cu multe nume noi față de sezonul trecut și cu un antrenor nou, ieșenii au făcut un meci bun pe terenul campioanei, care a menajat mai mulți titulari, fiind cu gândul mai mult la meciul cu Astana, din preliminariile Ligii Campionilor. Elevii lui Mihai Teja puteau pleca învingători din Gruia dacă Andrei Cristea ar fi înscris în ultimele minute de joc, la un contraatac, însă atacantul a nimerit bara.

Gazdele încep mai bine jocul, domină steril, însă ieșenii se apăra organizat și ceferiștii nu creează pericol la poarta ieșenilor. La prima fază mai impoetantă, în mintuul 23, Deac deschide scorul, înscriind cu capul, din interiorul careului, după o greșeală în defensiva ieșeană. Clujenii își pot dubla avantajul în minutul 32, însă șutul lui Camora este deviat în corner.

După pauză, ieșenii joacă mai avansat și în minutul 63 restabilesc egalitatea. Acțiune pe partea dreaptă a lui Loshaj, șut în diagonală din careu, deviat de Burcă în proprie poartă.

Clujenii se aruncă în atac, iar cele mai mari ocazii sunt la poarta gazdelor. În minutul 70, Arlauskis se remarcă la ocaziile lui Loshaj și Cristea.

În minutul 86, clujenii cer penalty la o intervenție a portarului Rusu, în fața lui Rondon.

În prelungiri, ieșenii scapă pe un contraatac supranumeric, însă Cristea pune capul în pământ, trage din interiorul careului și nimerește bara.

Scor final 1-1 și începutul de campionat este promițător pentru elevii lui Mihai Teja.