Șeful departamentului de scouting de la Politehnica Iași, Anton Heleșteanu, declarat că astăzi sunt așteptați să ajungă la Iași doi juniori crescuți de Rennes.

„Astăzi vor veni la echipă doi jucători tineri crescuţi la Academia clubului francez Rennes. Sunt români plecaţi de mai mulţi ani în Franţa, jucători eligibili pentru regula Under 21“, a spus Heleşteanu.

Sâmbătă, Mihai Teja va încerca să găsească alți tineri de perspectivă în cadrul unui trial de selecţie ce va avea loc tot în Copou, de la ora 18:00.

„Organizăm un trial cu jucători din Iaşi. Vor fi la trial jucători pe care i-am ales noi, în baza unui anumit istoric, de la Centrul de Copii şi Juniori sau care au terminat la Iaşi şi au evoluat în diferite ligi. Vrem să le vedem potenţialul. Vor mai veni şi câţiva din afara Iaşului, despre care am avut informaţii. Cu toţii sunt jucători tineri”, a adăugat Heleşteanu.

Altfel, mâine seară, Poli va juca un prim meci amical, în Copou, cu echipa vasluiană Huşana Huşi, promovată în Liga 3 fără baraj după ce adversara Moldova Cristeşti nu a obţinut CIS-ul. În urma acestui meci, antrenorul Mihai Teja se va decide în privinţa jucătorilor la care ar putea să mai renunțe.

Articolul precedentFOTO: Întâlnire transnațională, organizată de un colegiu ieșean
Articolul următorȘase cazuri de rujeolă la Iaşi