Formația Politehnica Iași a fost eliminată din Cupa României după ce a fost învinsă cu scorul de 5-3, la penalty-uri, marți seară, pe teren propriu, de FC Viitorul. După timpul regulamentar de joc scorul a fost egal, 2-2.

Oaspeții au început mai bine meciul și Mățan a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 2. După alte zece minute, De Nooijer a tras peste poartă din poziție ideală. La faza imediat următoare, Sin l-a faultat în careu pe Ianis Hagi. Căpitanul oaspeților a executat penalty-ul și a înscris pentru 1-0.

Ieșenii au continuat să joace modest și în minutul 39 Mățan a dublat avantajul oaspeților, după ce Rusu a respins în față șutul trimis din unchi de Ciobanu.

În prelungiri, Enoh a reușit să înscrie, însă din poziție de ofsiad.

După pauză, ieșenii au arătat altceva, punând presiune pe adversar. În mintuul 55, Sanoh a redus din handicap după ce Enoh îl luase la țintă pe Buzbuchi.

Gazdele au forțat în continuare și în minutul 72 au cerut penalty la o intervenție în careu asupra lui Crostea. Atacantul ieșenilor a continuat protestele și a fost eliminat pentru injurii.

Cu un om în minus, ieșenii au continuat să atace și în minutul 75 Frăsinescu a înscris cu capul, după o lovitură liberă executată bine de Petre.

În prelungiri, Voduț a trecut în două rânduri pe lângă gol și astfel s-a ajuns la penalty-uri. Constănțenii au transformat toate loviturile de departajare, în timp ce N’Dongala a nimerit bara.

Articolul precedentPrimarul Iaşului a semnat pentru un referendum privind unirea Basarabiei cu România
Articolul următorUn tânăr, prins în timp ce batjocorea o fetiţă de 6 ani