Auraș este un polițist ieșean care se află de 7 ani consecutiv în Top 10 sportivi ai Iașului, dovadă a faptului că are o pasiune aparte pentru sport, dar și o dorință acerbă de a fi mereu printre cei mai buni.

Anul acesta, la data de 17 martie, colegul nostru a fost premiat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret în cadrul Galei Laureaților Sportului  Ieșean 2022. Astfel, rezultatele sportive obținute pe parcursul anului trecut, prin dedicare și autodepășire a propriilor limite l-au clasat pe Auraș pe locul al doilea la categoria ,,Arte marțiale”.

Dintre titlurile obținute în anul 2022, menționăm:
    Jocurile mondiale ale polițiștilor și pompierilor, unde a ocupat locul 1 la Kumite echipe, locul 3 la Kumite individual și locul 3 la Kata echipe;
    Campionatul Naţional de Karate Tradiţional, unde a ocupat locul 1 la Kumite echipe și Kumite individual și locul 3 la Fuku-go.
    Campionatul Mondial de Karate Tradiţional, unde a ocupat locul 3 la Kumite echipe;

În anul 2019 acesta a  obținut distincția onorifică de la Ministerul Sportului de “Maestru emerit al sportului” în Karate Tradițional.

Acesta își desfășoară activitatea profesională în cadrul echipei luptătorilor S.A.S. Iași de 5 ani, iar faptul că sportul pe care îl practică impune autocontrol emoțional și tehnici de autoapărare, îl pregătește și îl ajută pe colegul nostru să ducă la îndeplinire cu succes misiunile pe care le are.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentCe conține pâinea din magazinele românești – OTRAVĂ LA RAFT. InfoCons: “Gândiți-vă bine când o cumpărați!”
Articolul următorȘarlatan, pus sub control judiciar! Cum a reușit să-l ușureze pe un bărbat de 8.000 de lei