În data de 21.09.2022, începând cu ora 10:00, se va desfășura un exercițiu de evacuare în caz de incendiu în cadrul clădirii Moldova Center, din centrul orașului.

Exercițiul se realizează sub supravegherea ISUJ Iași și implică declanșarea unei alarme de incendiu și anunțarea prin 112 a Serviciului de Pompieri Iași. Timp de câteva minute, este posibil ca alarma clădirii să se audă în vecinătatea imediată.

Reprezentanții ISUJ Iași vor interveni cu mașini și echipamente specifice și vor urmări buna funcționare a sistemelor clădirii.

Clienții și angajații prezenți în Moldova Center la momentul respectiv sunt rugați să respecte indicațiile pompierilor, a pompierilor voluntari și a agenților de pază pentru evacuarea rapidă și în siguranță.

Acest exercițiu va testa și rapiditatea de evacuare a persoanelor din cadrul clădirii Moldova Center, răspunsul pentru intervenție din partea pompierilor, precum și nivelul de pregătire al echipamentelor clădirii și a personalului pentru situații de urgență.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentBobby Păunescu: „Dacă nu facem ceva, vom avea o criză majoră, în decembrie, ianuarie, februarie. Sărăcia duce spre război”
Articolul următorPreședintele PSD îl scutură pe premier: Virgil Popescu nu trebuie să fie în Guvern!