Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri“ Iaşi a anunţat lansarea celei de-a şasea premiere a actualei stagiuni, care are pe 22 şi 23 februarie la Teatru la Cub, de la ora 19.00.

Cunoscutul regizor Radu Afrim se întoarce la Iaşi cu spectacolul „Dansul Delhi – Şapte piese într-un act“, la doi ani de la succesul pe care l-a avut la Iaşi cu „Măcelăria lui Iov“.

„Dansul Delhi“ este recomandat a fi o piesă a dramaturgului Ivan Vîtîpaev, iniţiatorul mişcăriii artistice Oxygen, continuator al fenomenului Noua Dramă din Rusia; scenografia este semnată de Cosmin Florea, iar din distribuţie fac parte actorii – Ada Lupu, Tatian Ionesi, Dumitru Georgescu / Dan Pirsacariu, Puşa Darie, Livia Iorga şi marina Munteanu.

„Poate fi văzut ca un spectacol format din şapte pise într-un act, cu titluri scrise înainte de fiecare piesă, însă eu nu exclud nici varianta unei singure piese în şapte acte. Am repetat cu actorii ţinând cont de ambele posibilităţi. Aceasta este o piesă despre inimă, nu despre creier. Este despre a-ţi asculta bătăile inimii, pentru că aceasta este muzica pe care noi dansăm“, a spus Radu Afrim.

Spectacolul se va juca şi în martie, pe 9, 10 şi 31, de la ora 19.00, tot la Teatru la Cub, biletele putând fi cumpărate încă de pe acum de la Agenţia Teatrală, librăriile Cărtureşti şi punctele de informare de la Carrefour.

Articolul precedentContrabanda, un fenomen greu de stopat: condamnat din cauza tutunului
Articolul următorS-a semnat contractul de reabilitare a Muzeul de Istorie Naturală