Joi, 11 iulie, Primăria Iași organizează o nouă achiziție de parcometre. Lotul este compus din 10 echipamente. Prevederea bugetară a procedurii este de 462.184 lei, fără TVA, aproape 100.000 de euro.

„În Municipiul Iași sunt amenajate spații destinate parcării vehiculelor, semnalizate prin indicatoare și marcaje care delimitează suprafața acestora din partea carosabilă a străzilor. Vehiculele parcate neregulamentar se consideră cele staționate în locuri sau zone nepermise (trotuare, zone și spații verzi, scuaruri, spații și locuri de joacă pentru copii etc.). Având în vedere că nu toți proprietarii de vehicule respectă legislația în vigoare privind parcarea vehiculelor și constatându-se indisciplina din partea acestora, se impune luarea unor măsuri privind îmbunătățirea calității și eficienței parcării vehiculelor și exploatării parcărilor auto publice cu plata în Municipiul Iași”, se arată în caietul de sarcini.

Plata locului de parcare se poate realiza cu bancnote de 1,5, si 10 lei sau cu monede de 50 de bani. Primăria a montat în oraș 10 parcometre. însă sumele obținute sunt mult sub așteptări.

Articolul precedentPrefectura va evalua pagubele tornadei de la Miroslovești
Articolul următorGăsit în pădure, în ȘOC, după ce a fost tăiat de ziua lui!