Pe data de 31 martie, Primăria Iași organizează o licitație pentru achiziția unor utilaje ce vor fi folosite pentru întreținerea gazonului pe Stadionul „Emil Alexandrescu”.

Aceasta este a doua încercare a municipalității după ce prima a fostanulată. Prevederea bugetară este de 437.000 de lei, fără TVA, peste 90.000 de euro.

„Punerea în funcțiune se va face pe costurile furnizorului, se vor testa toate funcțiunile utilajelor și a echipamentelor auxiliare și toate cerințele solicitate de beneficiar. În momentul în care utilajele și echipamentele vor fi puse în funcțiune se va oferi asistență tehnică de specialitate, vor fi instruite cel puțin două persoane pentru modul de utilizare a utilajelor și vor fi explicate toate caracteristicile tehnice și funcționale ale vehicului și ale echipamentelor din dotare. Ofertantul trebuie să dețină unitate service în municipiul Iași, precum și un echipaj mobil pentru intervenție, în maximum 24 de ore de la notificarea unei defecțiuni”, se arată în caietul de sarcini.