Dezmăț printre funcționarii unei instituții publice din județul Iași în timpul programului de lucru. Primăria comunei Tătăruși a fost încuiată, iar angajații, consilierii locali și conducerea au fost la o petrecere care s-a lăsat cu mâncare și băutură. În tot acest timp, la ușa instituției se adunau oameni cu diverse probleme.

 

Totul s-a întâmplat chiar în urmă cu trei zile, în timpul programului de lucru al Primăria comunei Tătăruși, localitate aflată în județul Iași. Instituția publică și-a închis porțile, iar iar angajații, în frunte cu primarul, s-au dus într-o pădure din apropiere, unde au încins un grătar la iarbă verde.

Oamenii care au avut de rezolvat o problemă la sediul primăriei au plecat așa cum au venit: fără să fii rezolvat nimic, și asta deoarece au găsit instituția încuiată.

 

Motivul petrecerii l-a reprezentat, din câte se pare, ziua de naștere a șoferului microbuzului școlar. Întâmplarea a fost relatată de un consilier local, care susține că i-ar fi surpirins pe petrecăreți în toiul petrecerii. 

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentKlaus Iohannis a promulgat mai multe legi! Una vizează gestionarea fondurilor europene alocate prin PNRR
Articolul următorSărbătoare 10 iunie. Zi importantă a ortodoxiei – mari sfinți sunt pomeniți în calendar. Cui trebuie să spui “La mulți ani!”