Tribunalului Iaşi a stabilit primul termen al procesului în care viceprimarul Gabriel Harabagiu a cerut anularea deciziei de excludere a sa din PSD.

Primul termen al acestui dosar a fost stabilit pentru data de 6 septembrie 2018, adică imediat după vacanța judecătorească.

Tribunalul ieșean a admis recent o altă acțiune formulată de viceprimar împotriva PSD. „Instanţa admite cererea formulată pe calea ordonanţei preşedinţiale de reclamantul Harabagiu Gabriel Vasile, în contradictoriu cu pârâtul Partidul Social Democrat. Dispune suspendarea executării hotărârii nr. 215 de pe 14 februarie 2018 emisă de Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat până la soluţionarea definitivă a litigiului înregistrat pe rolul Tribunalului Iaşi (privind anularea excluderii sale – n.r.)”, au precizat magistraţii. Decizia nu este definitivă, ea fiind contestată de PSD.

Viceprimarul Iaşului, Gabriel Harabagiu, a solicitat Tribunalului Iaşi suspendarea şi, respectiv, anularea actului administrativ prin care s-a luat decizia de excludere a sa din PSD. În urmă cu câteva luni, Harabagiu, primarul Mihai Chirica și Sorin Iacoban au fost excluși din rândurile PSD.

Articolul precedentBrancardier de la Spitalul de Neurochirurgie Iași, găsit spânzurat
Articolul următorVezi ce au păţit după ce au făcut SCANDAL!