Agenții din cadrul Secției VIII de Poliție Rurală Lețcani au oprit, pentru control, pe DE 583, un camion condus de un bărbat de 48 de ani, din județul Argeș.

Întrucât șoferul mirosea a alcool, el a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

De asemenea, agenții din cadrul Poliţiei oraşului Hârlău au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani. Întrucât șoferul mirosea a alcool, el a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor, s-a constatat faptul că acesta nu are permis.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului și fără permis.

 

Articolul precedentAnchetaţi PENAL din cauza unor produse cosmetice
Articolul următorRazie într-o piaţă din municipiul Iaşi