Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Iaşi au oprit pe DE 583 un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, deși acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat de pe data de 15 august 2018, pentru șofat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis. Totodată, agenţii din cadrul Secţiei I de Poliţie Rurală au găsit avariat, pe un teren cu vegetaţie de pe marginea drumului din apropierea comunei Bârnova, un autoturism care nu avea numere de înmatriculare. Procedând la identificarea autoturismului, s-a constatat faptul că acesta figurează ca înmatriculat.

În apropierea locului în care a fost găsit autoturismul, a fost identificat un bărbat de 28 de ani, din comuna Bârnova, care mirosea a alcool şi care a declarat că este șoferul şi proprietarul mașinii respective.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul nu are permis. Acesta a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infraţiunilor de conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Articolul precedentCu probleme, din pricina modificărilor făcute la mașină
Articolul următorRAZIE în trafic: vezi ce au GĂSIT oamenii legii!