Pe 1 martie 2023, începând cu ora 12:20, site-ul Twitter a întâmpinat mai multe probleme tehnice, inițial fiind indisponibil. Ulterior, utilizatorii nu au putut accesa feed-ul, deși alte funcții ale Twitter, precum notificările sau mesajele directe, au fost accesibile.

O mare parte a dimineții, mulți utilizatori au putut accesa pagina de ”bun venit” a platformei, însă fluxurile de știri nu erau accesibile. De asemenea, utilizatorii puteau lansa tweet-uri noi, însă acestea nu deveneau disponibile.

Nu este clar ce anume a determinat întreruperea și nici numărul de utilizatori afectați nu este cunoscut, însă hashtag-uri precum ”TwitterDown”, ”MyTwitter” și ”Welcome to Twitter” au început să fie în tendințe, mulți utilizatori glumind cu referire la timpul petrecut în afara platformei odată ce aceasta a redevenit funcțională.

Afacerea a fost preluată de Elon Musk în noiembrie 2022 și tot de atunci au fost lansate cel puțin opt valuri de concedieri punitive, noua conducere reducând numărul de angajați de la 7500 la mai puțin de 2000 în doar trei luni.

Întreruperile de pe site sunt evenimente din ce în ce mai frecvente, ultima dintre acestea fiind a cincea pe care Twitter o înregistrează doar în acest an.

Articolul precedentLista beneficiarilor cardului de energie, actualizată. Încă 350.00 de români vor primi sprijinul
Articolul următorÎncă 5 milioane euro pentru municipiul Iași prin PNRR!