Salubris SA, firmă subordonată Primăriei Iași, a achiziționat două autoutilitare pentru spălarea străzilor, precum și un autovehicul cu toate dotările pentru activitatea de hingherit.

Anul acesta, Salubris SA are programate investiții de 15.531.000 de lei, fără TVA, cu peste 3,5 milioane de lei mai mari față de anul precedent. Cei mai mulți bani, 4.730.000 de lei, fără TVA, urmează a fi utilizați pentru achiziția a două autogunoiere cu capacitate de șapte metri cubi și șase autogunoiere cu capacitatea de 12 metri cubi, autovehiculele fiind dotate și cu sistem de cântărire.

O sumă considerabilă, 2.880.000 de lei, fără TVA, este alocată pentru achiziția a 250 de platforme supraterane închise cu module.

Pe lista de achiziții a Salubris SA mai figurează achiziția unui încărcător frontal, a unui autocontainer pentru containere de 4 – 6 metri cubi, unei autobasculante, a unei autospeciale de curățat albiile râurilor, precum și a 3.000 de pubele de 120 de litri pentru colectarea deșeurilor menajere și a 4.000 de pubele de 240 de litri pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

Totodată, Salubris SA are în plan amenajarea a 83 de platforme supraterane de colectare selectivă a deșeurilor.

Articolul precedentAvertisment privind vânzarea cărnii de miel, în Iaşi
Articolul următorCăderile de curent, anunţate prin SMS