Serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere Iași vor avea program normal de lucru în zilele de 16 şi 17 august, zile care au fost decretate nelucrătoare pentru angajaţii la stat (cu recuperarea programului) ca să unească ziua liberă de azi cu sfârşitul de săptămână.

Astăzi, serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere nu vor avea program cu publicul.

Ministerul Afacerilor Interne a decis însă ca, în zilele de 16 şi 17 august, serviciile publice comunitare de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor să lucreze după programul obişnuit, cu atât mai mult cu cât luna august este una de vârf în materie de solicitări.

Totuşi, persoanele care doresc să depună cereri de eliberare a documentelor în zilele de 16 şi 17 august 2018 trebuie să aibă în vedere că unităţile de trezorerie nu au program de lucru în zilele respective, atenţionează un comunicat afişat pe pagina de internet a Prefecturii ieşene. Taxele pot fi achitate on-line sau la unităţile CEC Bank, care sunt deschise în cele două zile menţionate.

Pe de altă parte, programul serviciilor publice comunitare de eliberare a paşapoartelor a fost prelungit cu două ore, acestea funcţionând între orele 08.30-18.30. În plus, la Iaşi a fost deschis un nou ghişeu de lucru cu publicul.

Articolul precedentBilete de tramvai sau autobuz, cumpărate cu telefonul
Articolul următorStatuia regelui Ferdinand, în fața Primăriei