Ansamblul Palas le-a pregătit ieşenilor, şi în acest an, un cadou animat: o proiecție video 3D, cu tematică de Crăciun, pe Palatul Culturii. În plus, copiii îl pot întâlni pe Moș Crăciun, la bradul din Atriumul Palas Mall.

Din acest week-end, Palatul Culturii va fi îmbrăcat, în fiecare seară, în culori de sărbătoare, cu ocazia tradiţionalei proiecţii video 3D de Crăciun, oferită de ansamblul Palas Iaşi. Aceasta va rula zilnic, pe faţada sudică a palatului, în perioada 15 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019, în intervalul orar 17.00 – 21.30, din 30 în 30 de minute. Publicul va descoperi simboluri îndrăgite şi elemente arhitecturale ale clădirii, care se preschimbă și se definesc. Din spectacolul de lumină, sunet, forme şi culoare nu lipsește Moş Crăciun, care, ajutat de spririduşii şi renii săi, împarte cadouri şi bucurie.

În pauzele dintre proiecţii, ieşenii se pot delecta cu o sesiune de mişcare pe gheaţă, la Palas Ice, pot cumpăra cadourile pentru cei dragi sau se pot încălzi la cafenele.

Articolul precedentConcerte de colinde în weekend la Primărie
Articolul următorBodea despre SRU: „Interesele primarului ne costă în plus aproximativ 170 milioane de euro“