Aproape 100 de angajaţi ai Spitalului “Sfântul Spiridon”, din Iaşi, protestează vineri după-amiază în faţa unităţii medicale, după ce au constatat faptul că valoarea tichetelor de masă le-a fost impozitată cu 45%. 
Astfel, aproape 100 de infirmiere şi brancardieri din cadrul Spitalului “Sfântul Spiridon”, din Iaşi, au declanşat vineri după-amiază un protest spontan, din cauza diminuării considerabile a valorii tichetelor de masă la care au dreptul. Aceştia spun că, în funcţie de decizia care se va lua la nivelul unităţii medicale lunea viitoare, referitor la această măsură, vor stabili cum vor proceda în continuare.
Conform protestatarilor, indemnizaţia de hrană pe care o iau în locul bonurilor de masă, cum a fost convenit cu liderii de sindicat, Legislativul a decis să o impoziteze cu 45%. Angajaţii au mai spus că, din informaţiile pe care le au, este vorba ca Fiscul să ia aceşti bani retroactiv, pe ultimele trei luni.
Cei care au ieşit la protest spun că vor face o şedinţă vineri, în jurul orei 14.00, în amfiteatrul unităţii, pentru a stabili ce se va întâmpla în continuare.
Articolul precedentIeșean acuzat de acces ilegal la un sistem informatic
Articolul următorCei trei preoţi acuzaţi că l-ar fi şantajat pe Corneliu Bârlădeanu, lăsaţi de magistraţi să profeseze