Consiliul Județean (CJ) Iași va analiza săptămâna viitoare cererea de revocare a lui Alexandru Anghel din Consiliul de Administraţie al Aeroportului. Fostului director interimar al Aeroportului Iași, Alexandru Anghel, i-a fost revocat mandatul cu doar câteva luni înainte ca acesta să expire.

Lui Alexandru Anghel i se reproşează că nu a participat la unele şedinţe ale CA sau că nu a rămas până la sfârşitul dezbaterilor, că nu a întocmit diverse rapoarte, dar mai ales că s-a adresat instanţei după ce a fost suspendat, apoi i s-a interzis accesul pe Aeroport, pentru ca în final să-i fie revocat mandatul de director general. Relaţia lui Anghel cu presa este un alt motiv invocat în propunerea de excludere din CA, în condiţiile în care comunicarea Aeroportului cu mass-media se rezumă, de regulă, doar la anunţarea volumului lunar de trafic şi la lansarea (nu şi suspendarea) unor curse.

În Consiliul de Administraţie sunt numai şase membri în loc de şapte, pentru că Ministerul de Finanţe încă n-a apucat să-şi desemneze reprezentantul. Cu şase membri, dintre care cinci votează întotdeauna în bloc, reprezentativitatea este mai mare decât dacă ar fi număraţi doar patru, adică fără Bulgariu.

Cosnileirii județeni urmează să se pronunțe și asupra cererii actualului director, Cătălin Bulgariu, de renunțare la mandatul său din Consiliul de Administrație. Bulgariu nu a depus însă, nici până acum, planul de management pe care l-a promis încă de la şedinţa de luna trecută a CJ Iași.

Articolul precedentAu scăpat de acuzaţia de furt, după ce au luat televizoare cu pubela!
Articolul următorTudorel Toader vine vineri la Iași. Vezi de ce